Nawigacja

Ogłoszenia i informacje

Wszelkie ważne informacje i wydarzenia

Nabór do redakcji

Strona 3 z 3
  «   12
3
25 Lutego 2012r. 16:48
Ja też na upload ^^"
*trzecia z rzędu >o<*

21 Marca 2012r. 9:54
Jeśli jest jeszcze miejsce Wrzucanie plików do downloadu to ja bym chciała. Jeśli sobie poradzę

i jeśli ktoś mnie nauczy jak to robić ^^

Ostatnio edytowany przez Nagisa 21 Marca 2012r. 9:54, W całości zmieniany: 1
5 Maja 2012r. 13:31
Myślę, że mogę być uploaderem, zważywszy na to, iż sporej ilości anime nie mogę tu obejrzeć. Komputer mam raczej dobry, bynajmniej nie prehistoryczny. Internet także. Tylko... Nie mam żadnego doświadczenia. Mogłabym coś poczytać, ale byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi wytłumaczył tajemnicę łączenia napisów z filmem.
5 Maja 2012r. 14:52
Bardzo serdecznie dziękuję za zgłoszenie! :)

Niestety z powodu reorganizacji strony na chwilę obecną jestem zmuszony zaprzestać rekrutacji, nie wiemy tak będzie dokładnie wyglądał dział z anime online, nie chcemy więc, by praca, która zostanie teraz włożona poszła na marne :<.
6 Maja 2012r. 20:28
A mniej więcej wiesz kiedy wszystko wróci do tzw normy??
7 Maja 2012r. 21:10
Kiedy już redakcja wróci do "normy" prosiłbym na w klikniecie mnie na stanowisko Upload'era :D.
Mam kilka Anime, którymi chciałbym się podzielić z innymi użytkownikami :). POZDRO!!!

Strona 3 z 3
  «   12
3
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2012
Napędzana przez autorski skrypt ONa4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.