Nawigacja

Kosz

Miejsce na odpadki

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Kłótnia na On
0
24 Kwietnia 2012r. 19:31
Piszę tu (myślę, że odpowiedni dział) by wszystko uratować. Proszę bez głupich pustych odpowiedzi, które mają za cel tylko obrazić kogoś.

Niektórych nowych użytkowników i innych denerwuje fakt, że niektórzy obrażają innych ogólnikowo.

"Było kiedyś lepiej" "najlepiej skasować konta wszystkie od marca" taki wypowiedziami.
Ostatnio edytowany przez Plazma 24 Kwietnia 2012r. 19:33, W całości zmieniany: 1
24 Kwietnia 2012r. 19:33
Administrację gówno obchodzą nowi userzy.A oni i tak są częścią on-a.Ich obchodzi tylko komfort przeglądania strony nic więcej.

Przepraszam za słownictwo.
Ostatnio edytowany przez Kiwi - kun 24 Kwietnia 2012r. 19:37, W całości zmieniany: 1
24 Kwietnia 2012r. 19:34
Kiwi zbyt ogólnikowo dla tak mocnych oskarżeń i hamuj słownictwo.
24 Kwietnia 2012r. 19:35
Nic nie uratujesz. Adminowi nie zależy na stronie chyba, bo jak Conan pisała, nie zależy mu na tych którzy coś robili dla strony...
Także życzę wszystkiego dobrego na nowej on-a z "oldfagami", zajebistymi modami i pełną kulturą :)
24 Kwietnia 2012r. 19:37
Spokojnie, porozmawiajmy troszkę bez emocji, mi się też to wszystko nie podoba teraz i myślę jak to rozwiązać, do tego czasu wyłączyłem spam, by nikt mnie nie "nakierowywał" i nie nakłaniał do czegokolwiek.

@Matti, chodziło o to, że robienie czegoś dla strony nie gwarantuje tego, że będę pozwalał tej osobie na więcej ^.^'
Ostatnio edytowany przez Yuichi 24 Kwietnia 2012r. 19:38, W całości zmieniany: 1
który to już raz on-a "upada"? ^^'
Taka prawda.
24 Kwietnia 2012r. 19:41
Widzę Conan, że Cię to cieszy :) a Ron spokojnie na to patrzy, ahhh...
Ktoś musiał dodać ten temat, akurat wypadło na Totka, jakbym był to ja to ja bym poleciał jak widać.
24 Kwietnia 2012r. 19:53
Ten "upadek" to zawsze lekki krok w tył. Ja proponuję, aby Totek utracił TYLKO stanowisko. Wujas co On zrobił, bo nie ogarnąłem? Powinniśmy też się nawzajem przeprosić. Przepraszam.

To wszystko to wielkie halo, bo komuś puściły nerwy. Im nas więcej tym weselej. Prosimy tylko administrację i innych by nie wywyższali się tym, że są dłużej na stronie. Jeśli kiedyś było lepiej to Wasz obowiązek dawać przykład innym a nie obrażać kogoś.
24 Kwietnia 2012r. 20:22
To ja przyjdę i powiem coś mądrego. "Kiedyś" jest czasem odległym, zamierzchłym. Zawsze go kolorujemy. Cieszmy się z tego jak jest "obecnie" i spróbujmy wymyślić coś, co sprawi że będzie również znośnie. Osobiście nie mam pojęcia, co się wam nie podoba. Bardzo lubię spędzać z wami czas, mimo że jestem tutaj nowy i oglądam mało anime.
Uważam, że istotne jest mówić sobie, co leży komu na sercu, ale kultura wypowiedzi ogólnie przyjęta na stornie obowiązuje na jej całości, prawda? Radzę uważać na takie drobiazgi, gdyż źle wyglądają wulgaryzmy, pejoratywy oraz inwektywy podczas dochodzenia czyichkolwiek racji.
Co więcej, jeśli chce wam się czytać słowa wujka Lou, proponuję zadać sobie pytania o konkrety. Co jest gorsze? Dlaczego jest gorsze? Czy to coś, na co możemy mieć wpływ? Jeśli idzie o ludzi to pamiętajmy, że trolli i idiotów nie zmienimy na siłę, ale zignorować możemy.
Chciałbym pomóc, ale wpychać się nie będę. Służę radą, ale szanuję to, że jestem tutaj tylko gościem i być może również obiektem waszych nerwów.

(Edytowano literówkę)
Ostatnio edytowany przez Louvaine 24 Kwietnia 2012r. 20:47, W całości zmieniany: 1
24 Kwietnia 2012r. 23:26
Zapraszam do lektury: http://on-anime.pl/czytelnia/481-Oficjalne-stanowisko-administracji-na-temat-dzisiejszego-buntu
I skończcie dramę.
Ostatnio edytowany przez Terax 24 Kwietnia 2012r. 23:26, W całości zmieniany: 1