To ja przyjdę i powiem coś mądrego. "Kiedyś" jest czasem odległym, zamierzchłym. Zawsze go kolorujemy. Cieszmy się z tego jak jest "obecnie" i spróbujmy wymyślić coś, co sprawi że będzie również znośnie. Osobiście nie mam pojęcia, co się wam nie podoba. Bardzo lubię spędzać z wami czas, mimo że jestem tutaj nowy i oglądam mało anime.
Uważam, że istotne jest mówić sobie, co leży komu na sercu, ale kultura wypowiedzi ogólnie przyjęta na stornie obowiązuje na jej całości, prawda? Radzę uważać na takie drobiazgi, gdyż źle wyglądają wulgaryzmy, pejoratywy oraz inwektywy podczas dochodzenia czyichkolwiek racji.
Co więcej, jeśli chce wam się czytać słowa wujka Lou, proponuję zadać sobie pytania o konkrety. Co jest gorsze? Dlaczego jest gorsze? Czy to coś, na co możemy mieć wpływ? Jeśli idzie o ludzi to pamiętajmy, że trolli i idiotów nie zmienimy na siłę, ale zignorować możemy.
Chciałbym pomóc, ale wpychać się nie będę. Służę radą, ale szanuję to, że jestem tutaj tylko gościem i być może również obiektem waszych nerwów.
(Edytowano literówkę)
Ostatnio edytowany przez Louvaine 24 Kwietnia 2012r. 20:47, W całości zmieniany: 1