Nawigacja

Pytania i propozycje

Prośby skierowane do administracji

Strona główna » Strona i forum » Pytania i propozycje » Prośba o udostępnienie tłumaczenia
Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Prośba o udostępnienie tłumaczenia
0
11 Lutego 2010r. 22:29
Mam wielką prośbę. Moglibyście udostępnić pozostałe pliki tekstowe(udostępniliście tylko napisy do dwóch odcinków) z tłumaczeniem anime Melancholy of Haruhi Suzumiya sezon 2 oraz podać grupę fasubowską na podstawię której dokonaliście tłumaczenia(prawdopodobnie Mazui)? Najlepiej jakbyście udostępnili je na animesub.info, bo naprawdę trudno znaleAoć porządne napisy do tego anime, a chciałbym je obejrzeć w lepszej jakości. Jeśli łamię regulamin tym postem to przepraszam. Z góry dziękuję za rozważenie mojej prośby.
Ostatnio edytowany przez spioszeq 11 Lutego 2010r. 22:46, W całości zmieniany: 2
11 Lutego 2010r. 22:55
To już pytanie do Rona, gdyż on jest autorem tłumaczeń do Melancholy of Haruhi Suzumiya. A Rona najprawdopodobniej zastaniesz dopiero w sobotę... Swoją drogą, ja też jestem za oglądaniem w lepszej jakości, choć jak na ironię, jestem też Uploaderem :P Więc chyba wcześniej niż w sobotę odpowiedzi nie dostaniesz... choć spróbuj jeszcze jutro zobaczyć...
Ostatnio edytowany przez sebainter 11 Lutego 2010r. 22:56, W całości zmieniany: 1
12 Lutego 2010r. 0:36
Nie ma sprawy, poczekam.