Nawigacja

Off-topic

O wszystkim i o niczym

Strona główna » O wszystkim i o niczym » Off-topic » Rekrutacja do bloga z recenzjami
Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Rekrutacja do bloga z recenzjami
0
20 Stycznia 2011r. 17:38
Pokrótce rzecz biorąc, założyło mi się na pewnym forum bloga, na którym zajmuję się recenzowaniem kolejnych tytułów. Niedawno udało mi się nawiązać współpracę z jednym ze współforumowiczów i po części za jego radą, a po części za impulsem zacząłem poszukiwać współpracowników z zewnątrz, którzy wesprą mnie, a właściwie już w tym momencie nas, w trudnej sztuce promocji i oczywiście pisaniu, gdyż noszę się również z zamiarem przeniesienia całości na coś bardziej 'zewnętrznego', jak choćby Wordpress. Nie ukrywam, że w skrytości mierzę wysoko. Wiem też, że nie będzie łatwo, ale per aspera ad astra, jak to mówią. Jestem niemal pewien, że w początkowych etapach nie będzie łatwo znaleźć czytelników, ale jak już wspomniałem - poszukuję również osób, które pomogą w promocji. Kontakt najlepiej mailowy, pod adresem piotrekn93[at]gmail.com
20 Stycznia 2011r. 18:15
Zaiste interesujące. ^.^

軽音部よ永遠に! =^ω^=
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2025
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.