Nawigacja

Off-topic

O wszystkim i o niczym

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Trójmiasto
0
9 Stycznia 2013r. 18:59
Ave, cieniasy i inne on-animowe stworzonka. :3

Które z was pochodzi z Trójmiasta albo ma ochotę dojechać na jakieś spotkanie do Gdyni?
Tak, Des jest z Gdyni, a ja z Gdańska i planuję znaleźć czas na spotkanie z tym człowiekiem. Zastanawiam się jednak, czy nie wkręcić w to kogoś jeszcze. Z tego, co się orientuję to nasz Admin, Yuichi, ma całkiem blisko, bo jest z Tczewa. Ktoś chętny zobaczyć Lou i Desa? :D

Och, btw - pozdrawiam Desa ^^'
9 Stycznia 2013r. 19:04
Run Cię zabije za zdradzanie sekretnych sekretów admina XD zabierzcie Conan ze sobą XD

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
0
9 Stycznia 2013r. 19:08
Zapraszam wszystkich, naprawdę. Oczywiście nie będę rozpijać nieletnich, ale zaprosić mogę. :P

Run z kolei nie musi potwierdzić tej wiadomości i niech mnie zabije. Tymi swoimi, w mojej wyobraźni, słodkimi, bladymi łapkami. :3
13 Stycznia 2013r. 13:22
Dobra ja oczywiscie troszke spozniony, nie wbijam pare dni a tu jakis event ze mna D: Ja jak najbardziej chce wbic teraz pytanie Gdynia,Sopot,Gdansk ? i jak na to reszta, kto wbija :D?

0
15 Stycznia 2013r. 14:52
Jak zostanie nasza dwójka to zgadamy się na PW po prostu. Ale uznałem, że dlaczego nie spytać innych... ciszą mi jednak odpowiedziano. Lamki. :P
15 Stycznia 2013r. 20:33
No cóż, ale warto było spróbować :)

0
17 Stycznia 2013r. 0:34
Spoko, ja na razie nie mam czasu. Pewnie z tydzień temat poleży jeszcze. Poza tym nie musi być jednorazowy.

Róóuuóón!