Ukryta zawartość
Skorzystać z oferty?
Wydaje się to bezpieczniejsze jak wysadzanie z ich pomoca statku. 44% (4)
Za długo. Lepiej ich uwolonic i szukać kapitana z detonatorem (ogłusz żołnierza) 22% (2)
Za długo. Lepiej ich uwolonic i szukać kapitana z detonatorem (zabij żołnierza) 33% (3)
Total votes: 9
-Prowadz więc. -mówisz zdejmując nóż z jego szyi. Zabierasz mu jego broń, a potem puszczasz i czekasz aż zacznie prowadzic. Upominasz go - Jeden fałszywy ruch i zginiesz, nawet twoi koledzy cie nie uratują. - Zakładasz na siebie kajdanki i ściskasz klucz do nich tak, żeby nikt nie widział.-Będziesz udawać, że mnie złapałeś, ok? -Żołnierz niechętnie na to patrzy i ponuro odpowiada -Ok. -Wychodzicie razem przez drzwi i dajesz się prowadzić. Podróż mija całkiem spokojnie, dopóki którys z żołnierzy nie zapyta -A co ty tu robisz? - Patrzysz na plecy swojego
towarzysza i czekasz na jego reakcje. On sie chwile waha, a potem mówi - Oj, chyba sie zamyśliłem, - tutaj zaczyna się nerwowo śmiać. - Miałem ją odprowadzić do karceru, a poszedłem w stroną mojego pokoju. Chyba potrzebuje pomocy z pozbyciem się nadmiaru myśli. - Drugi żołnierz tylko popatrzył uśmiechnął się i powiedział - Ostrożnie z nią, może i ma kajdanki na sobie, ale podobno jest niebezpieczna, nastepnym razem jak sie zamyślisz możesz stracić głowe. - Patrzysz na niego z oburzeniem. To nie tak, że chodzisz i wszystkich zabijasz. Spoglądasz jeszcze raz w stronę przewodnika i widzisz jak przełyka ślinę. Idziesz za nim dalej. Zaczynasz mieć wrażenie, że robicie kółko, ale wkrótce zatrzymuje się przy drzwiach i je otwiera kluczem. Wchodzi, a ty za nim. Nie masz czasu na zastanawianie co się dzieje, blokujesz cios, który nadszedł z nienacka. W pokoju jest kilku żołnierzy. Wygląda na to, że to pułapka. Zastanawiasz się kiedy oni to zrobili. Masz teraz 2 wyjścia. Walczyć z nimi albo starac się uciec
Od jutra updaty bedą po 21. i prawdopodobnie tylko w poniedziałki, piątki i soboty. Być może w niedziele. Jeszcze się muszę zastanowić.
Ostatnio edytowany przez Kasiek 30 Września 2013r. 20:29, W całości zmieniany: 3