Jak zapewne wiecie na stronie głównej widać artykuł, na którym Run rzuca pomysł zorganizowania sylwka w Gdańsku. Niby wszystko ładnie napisane ale co dalej?
Ruka postanowiła zrobić listę rzeczy które trzeba by już zacząć ogarniać...
1. Kasa.
Nieodłączny element każdego eventu, aby coś zorganizować najpierw trza kasę. Ogólnie mój pomysł jest taki, żeby taki Run np otworzył konto na które by wpływały jakies zrzutki na lokum itp. Nie musza to być duże kwoty, ale przydałoby się już coś powoli ustawiać. Przy okazji jak już ktoś coś wpłaca, byłaby ta pewność że dana osoba się zjawi. Wiem zdaję sobie z tego sprawę że nie każdy jest w stanie, ale to tylko luźna sugestia.
2. Lokum
No nie wiem ale patrz pkt 1... trzeba na to kasy... i trzeba to wcześniej zorganizować... Ogólnie myślę nad wynajęciem jakiegoś domku letniskowego na okres sylwestra(znajac życie minimalny okres wynajmu to pewnie tydzień), nie wiem jak w Gda, nigdy nie byłam, ale myślę że jest taka możliwość.
3. Żarcie
Również wiąże się z punktem pierwszym, jak i z drugim. Mając listę, można przygotować jakieś zakupy. Wiedząc na czym będziemy stać, jestem w stanie coś upichcić jeżeli warunki na to pozwolą..
4. Atrakcje
Jak każda impreza, przydałyby się jakieś atrakcje. Sama mam w głowie kilka pomysłów z którymi poczekam do realizacji w sylwestra. Spokojnie nie będę latać z nożami
5. Osoby niepełnoletnie.
Takie osoby powinny przynajmniej zaopatrzyć się w jakieś oświadczenie od rodziców. Fajno by było żeby znajdowało się w nim miejsce spotkania, wyrażam zgodę...najlepiej na wszystko xD i ze w danym czasie rodzic bierze pełną odpowiedzialność za to co się dzieje itp itd, każdy wie jak takie oświadczenie wygląda, a jak nie to wujek google powinien pomóc.
Ogólnie lista na razie jest dość krótka, przypominam to luźne sugestie, ale przydałoby się już coś powoli planować, dlatego zapraszam tutaj wszystkich zainteresowanych, i proszę o wyrażenie opinii.
Ostatnio edytowany przez roc14 28 Września 2014r. 16:54, W całości zmieniany: 1