Nawigacja

Nowelki i opowiadania

Dział o dziełach pisanych

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Świat onlajnów

Strona 3 z 13
  «   12
3
456789   »
0
27 Maja 2016r. 23:33
Mion jako dziewczyna z raportami oprawionymi starannie w czerwoną wstążeczkę... bezcenne i bardzo życiowe xD To mnie rozwaliło, nie mam nic do dodania xD
1 Czerwca 2016r. 20:57
Tak z okazji dnia dziecka~

Część czternasta 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 3 Czerwca 2016r. 17:13, W całości zmieniany: 4

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
1
5 Czerwca 2016r. 20:25
Część piętnasta 18+

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
0
5 Czerwca 2016r. 23:31
W przedostatnim epie podobał mi się szalony Pieprz ●﹏● Tylko szkoda, że smoczki okazały się wymoczkami, chociaż może po prostu jest zbyt potężny... tak jak mój Puszkin xDD
Marcepan idzie na dno pudełeczka czekoladek, yeaah! Awans! To teraz co? Szefa wykończę i na szczyt, skoro Pieprza ciągle męczyłam. Muahaha, plan się ziści! < zaciera łapki > Trochę bardzo... namiętny ten demon xD Będę miała tajny przycisk, ohoo!
Kcie ten Kwitnący Ziemniak się szlaja! Beze mnie! Może szuka sobie gosposi? Phi! Nu dobra, niech znajdzie, przyda nam się xD
Oficer to niby przewalone, ale nie sądzę by Pieprz się mścił, chociaż mógłby mu dokuczać... w końcu za taki zły uczynek się należy xD W sumie za dwa, nawet jeśli już nie chce drugi raz tej... przesadzanej Róży.
Powalił mnie fragment o spychaniu z dwóch schodków xD A i Marcepan rozwiesza pranie na tle ciekawego krajobrazu.
Kurcze, najpierw pocałunki by przekazać moc, a teraz ciasteczko wypełnione... mocą xDDD
Fajny! Za krótki!
Ostatnio edytowany przez Maviya 5 Czerwca 2016r. 23:41, W całości zmieniany: 1
6 Czerwca 2016r. 0:00
Krótki :D
Zacznij pisać adekwatnie do ilości komentów hehehe
0
6 Czerwca 2016r. 18:42
oo, słusznie prawisz xD

0
6 Czerwca 2016r. 21:47
Komentuje ja, komentuje mój brat i siostra, to już 3, prawda?

0
6 Czerwca 2016r. 22:23
Ehm, ehm, brak tam najznamienitszej postaci, popraw się *zostawia koszyk jabłek*
6 Czerwca 2016r. 22:24
jaki brat i siostra, nie kuam xD TuX, proponujesz zupę z pingwina? XD

0
7 Czerwca 2016r. 16:26
Proszę, mogę wyczyścić w którymś opowiadaniu komuś buty? Ginko już wyczyściłem.
7 Czerwca 2016r. 22:42
Przez to opowiadanie wpadam tu jakieś 3 razy dziennie, żeby tylko sprawdzić, czy jest kolejna część :o

No nic, pozostaje mi czekać na więcej mnie, oj tak, zdałoby się na wincyj.

wnioskuję o ponowne dodanie brody Mędrcowi Tomaszowi
9 Czerwca 2016r. 20:28
hahah, do twarzy mu było xD będzie więcej, tylko jakoś samo się pisać nie chce, dejm :P
kolejny part w łikendo, a być może w przyszłym tyg będzie szybciej :)
Ale wasze pomysły zawsze mile widziane ^^

1
12 Czerwca 2016r. 22:19
Część szesnasta
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 12 Czerwca 2016r. 22:57, W całości zmieniany: 3

1
15 Czerwca 2016r. 20:39
Część siedemnasta 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 15 Czerwca 2016r. 22:20, W całości zmieniany: 1

1
15 Czerwca 2016r. 21:38
Uuu fajnie! Podobają mi się retrospekcje, zawijanie całej historii w wiele wątków i postaci, szczególnie rozpoczęcia znajomości, kto, gdzie, jak, dlaczego - to wszystko nadaje dobrej głębi i rozbija opka na wiele wymiarów. A nie ma nic gorszego niż płaskie, jednotorowe opowieści. Też cała nutka tajemniczości jest niczego sobie, nie wszystko dostajemy na tacy, a z czasem ze skrawków dopiero układają się puzzelki - np. intryguje mnie zakon, wiemy, że jest jakąś potężną organizacją, z którą każdy się liczy, ale to właściwie tyle - czym faktycznie jest, jak powstał, jakie ma możliwości, czy to tylko gildia, która swoim statusem i prestiżem stała się czymś więcej czy jednak zupełnie inna bajka? Mam nadzieję, że też zostanie powoli to prześwietlone.

A z minusów? Za szybko się kończy. Napraw :F

ps. oczywiście nie ulega wątpliwości, że Muffin i Ziemniak to najlepszy duet, który rozwala każdą sytuacje wymagającą powagi i zdrowego rozsądku!
Ostatnio edytowany przez Yuichi 15 Czerwca 2016r. 21:41, W całości zmieniany: 1

Strona 3 z 13
  «   12
3
456789   »
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2025
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.