Nawigacja

Nowelki i opowiadania

Dział o dziełach pisanych

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Świat onlajnów

Strona 6 z 13
  «   12345
6
789101112   »
3
24 Października 2016r. 22:19
Część dwudziesta ósma 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 27 Października 2016r. 19:49, W całości zmieniany: 3

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
3
31 Października 2016r. 20:51
Część dwudziesta dziewiąta 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 1 Listopada 2016r. 17:01, W całości zmieniany: 3

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
2
1 Listopada 2016r. 0:38
< zaciera łapki, dawno nie pisała publicznie... chowa szminkę > ALE! Czerwoną piszę, jak lubisz, mrau x3
Widzę, że ja lubię Derwana ala Drewienko dręczyć, a elf ma z tego ubaw xD
Uuu, starcie paczałków między Leggle a Derwanem, bardzo... fajnie, że jednak nie jest taki uległy, bo jest uczniem. Poza lekcjami harcuje xD
O kurcze! Handlują mną! D:
HAHAHAHA!!! NIE WIERZĘ! TATUŚ!!! To Vanisz ma imprezę xDD
*q*
Ukryta zawartość
Hahaha, kurcze, Karasu z Tworem Pieprza? Ale on musi go kochać xD Ale to o wiele lepsze od Marcepana, ale Karasu też znią.. ej, Karasu ma kompleks Pieprza? Czy tak bierze wszystko, co chociaż miało z nim coś wspólnego? Ale się kochają chłopaki, hoho xD No nieee... nieeee... ONA TEŻ Z PIEPRZEM SIĘ CAŁOWAŁA! Karasu ma kompleks Pieprza xD I uroczo jak wszyscy walą buraka xD HAHAHA, ALE WYWALIŁA Z TĄ CYGANKĄ, NIE NO, BOSKI CHAP XD
HAHAHAHAHAHAHAHAHA OMG CYTAT CAŁEGO CHAPA!:
- Nie mój. - Prychnęła Muffina. - Patrząc oskarżycielsko na elfa.
- Dobra, przyznaję, dałem dupy. - Westchnął.
- Nie obchodzi nas, co tam robisz w swojej komnacie. - Ziewnął druid.
Mój druid, zawsze błyskotliwy <#
Vanisz ma niezłe teksty xD Ale się uśmiałam! Mega! Czekam już na kolejne!
1 Listopada 2016r. 1:44
Zrobiłam to! Przekulałam na txt! Mój hjulet dostał zadyszki, open office odmówił ze trzy razy posłuszeństwa, ale mam!
Onlajny w całości!
Moi mili, pragnę Was poinformować, że Dziaba popełniła (w czcionce Times New Roman 12) 311 stron onlajnów! *o*
//pada na twarz i oddaje hołd i pokłon i inne takie! \o/
1 Listopada 2016r. 10:27
Muffa brakowało mi twoich fab komentów, szminką pisanych <3

waaat? 311 stron?xDD Konsta co ty O___O
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 1 Listopada 2016r. 10:28, W całości zmieniany: 2

4
8 Listopada 2016r. 0:39
O mój Boże. Nie wierzę, że to ma już 30 części O___________O Z tej okazji postanowiłam sprać wam mózgi ^^ Miłej lektury:)
I poważnie, wszelkie sugestie i uwagi, co do treści mile widziane!

Część TRZYDZIESTA 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 12 Listopada 2016r. 21:31, W całości zmieniany: 10

1
8 Listopada 2016r. 0:41
AAAAAAAAAAAAA \o/
Nowe onlajny!

//leci robić pdfy i kopać Haja w zad mikrofon \o/
8 Listopada 2016r. 19:12
xDD na pdf to musi być Karaś aprówd xd

1
8 Listopada 2016r. 20:37

2
11 Listopada 2016r. 15:52
Już chciałam krzyczeć, że chcę ratować Pieprza! A jeszcze siebie nie uratowałam xD Haj jak starszy braciszek Vanisza, kyot! A tak wgl to ja tęsknie za męczeniem Pieprza! :c Znalazłabym dla niego ciasteczko czekoladowe! Właśnie tak przewijam opka, by skomentować i tak mi się wydawało, że wcale nie tak dużo napisałaś, co Ty gadasz... a jednak xD
Trochę groźna ta opcja zerwania łańcucha z boga. Teoretycznie Pieprz nie jest w 100% nim, więc dlaczego siedzi na takich samych zasadach? Czy jest, a ja coś źle zrozumiałam? Fajnie, że się uwolni, jednak, gdy inni podgapią tę opcję z życzeniem, to co wtedy? Wszyscy wylądują na ziemi i będę tu się tłuc o władzę? Jednak może tylko Pieprz ma taką możliwość, bo powiedzmy, że skoro nie jest w 100%, to ma jakby słabszy łańcuszek.
Scenki rodzajowe:
Baaaardzooooo... BAAAAAAARDZOOO... rozumiesz jak bardzo? xD
Bardzo mi się podobało to, gdy jechali i podśpiewywali z cyganczeką i nagle Pieprz się dołączył. Pożoga była w szoku, że potrafi śpiewać tak zwyczajnie, bez masakry. Co pokazuje, jak bardzo Pieprz jest jednak demoniczny stworzeniem i jak bardzo wiódł inne życie przed jej śmiercią, jej zniknięciem. I jak wiele straciła. Fakt, że stworzył Grzechy jako dziecko i co go wtedy przepełniało... teraz będzie trochę wychowywał te Grzechy. Ale to będzie kyot! xD W końcu nie znali innego życia. Zastanawiam się, czy to robota Karasu, że on tak się zmienił? A raczej, czy to od Karasu wszystko się zaczęło? W sumie ma w sobie inną cząstkę, ale mimo wszystko ktoś musiał go ruszyć! Coś!
Jak ja kisnę, jak wszyscy paczo na Drewienko z oburzeniem, on spuszcza wzrok i szuka ratunku za ramieniem Leggle, który nie jest odmiennego zdania od innych... biedny chłopak xDD
AHA! I te różowe obłoczki Pieprza?! Haha, kawaii!
< pisze brednie, już wychodzi z sali >
Odnośnie życzeń! Patrz początek... daj mi Pieprza xDD Pomysłów... a nie mam jak na razie, dobrze sobie radzisz! Czeeekaam na nexta~!
11 Listopada 2016r. 18:19
Ale się działo! Vaniszowa idzie w ślady Ptysia! Czy czeka nas pojedynek w ilości okiełznanych demonów i innych groźnych stworzeń?

Podoba mi się, że w tej powieści dobro i zło nie jest czarno białe, każdy jest uwikłany w historię z jakiegoś powodu, a nie bo czuje potrzebę bycia dobrym czy złym. No i grzechy są super pomysłem, ich nieogar związany z normalnym życiem łapie za serducho! Tylko jedno mi nie daje spokoju... DLACZEGO ŻRĘ LUKRECJOWE ŻELKI, TO PRAWIE ANYŻ!?
11 Listopada 2016r. 20:42
no, to są komenty \o/ Muffa Drewno to ma przerąbane w życiu xDD A Pieprz to huhuh w ogóle jest inny xD
Czemu żresz, bo inne się skończyły xDDD musisz mieć wypasioną, magiczną tunikę, z czarodziejską kieszenią napełniającą się żelkami! Take życzenia o ^^
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 11 Listopada 2016r. 20:43, W całości zmieniany: 1

2
12 Listopada 2016r. 21:52
Ekhem... Przedewszystkim proszę sie dobrze zastanowić czy otwierać ten podejrzany spoiler czy nie~ 00o.O00

Tekst napisany resztka moje spamowej krwi (lel) ^^"

hmm errors

Ogolnie czuje sie jak pająk tkajacy chaos ^^
Kojarzący sie mi z ksiazka Neila Gaimana pt. Synowie Anastasiego czy jakos tak, szczególnie fragment jak bajarz siedzilq na katapulcie i opowiadał. W sumie miałem tez skojarzenia związane z rogerem żelaznym i jego kronikami Amberu myśląc o Aeszmie i jego hmm piekielna rodzinke chociaz im moze bliżej do Adamsow xD w sumie teraz jak pisze to ma skojarzenia do serialu pt. Lucyfer ^^" Dobra kończę pisanie z czym mi to sie kojarzy, bo rozpisze sie cholernie i bedzie to zbędny spam! ^^
Fajne skille ma wędrowiec~ Pytanie czy zdobył je dzieki Aeszmie-senpai czy juz miał je wczesniej? W sumę jakbyl głównym magiem to chyba to juz umiał hmm
// chce byc taki bartem jak ten w onlajnach ^^"

Btw myśląc o Ziemniaku, zacząłem sie zastanawiać czy pojawia sie jakies ziemniakolaki xDD Uu chyba za duzo towaru na raz ^^'

Czekam tez na ponownie pojawienie sie Konstancji xD

Pisałem to na telefonie wszystkie zue rzeczy, które napisałem to wina Autokorekty! ^^""

3
14 Listopada 2016r. 21:12
Woo co za spalony koment! Oby więcej takich xd
Zgodnie z różnymi dziwnymi zamówieniami serwujemy:

Część trzydziesta pierwsza 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 16 Listopada 2016r. 19:48, W całości zmieniany: 4

0
15 Listopada 2016r. 1:06
Wypowiedz może zawierać spoilery

Ostatnio edytowany przez barthes8 15 Listopada 2016r. 1:57, W całości zmieniany: 1

Strona 6 z 13
  «   12345
6
789101112   »
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2025
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.