Nawigacja

Nowelki i opowiadania

Dział o dziełach pisanych

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Świat onlajnów

Strona 13 z 13
  «   6789101112
13
0
27 Kwietnia 2018r. 20:57
// Zabiera zacne komenty
\o/
Muff, ty zboku, już chcesz wiedzieć, gdzie biedny Aeszma ma piórka XD

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
0
28 Kwietnia 2018r. 18:23
Wow, dużo...

Edit

Spoiler

Typowy Ziemniak, ale w sumie, zgadzam się z nim, nie ma takiego budyniu, którego nie da się zjeść.
Oooo, to gnomy są pod ochroną? Pierwsze słyszę...
Spoiler

Uff, dobrze, że przynajmniej usiąść można
Hmm, Muffin, zła baba, serio, ona jest gorsza niż Ci źli, a nawet gorsza niż Ci bardzo źli. Spalić, albo utopić w lukrze, czy coś, polecam.
Spoiler

Taaaak, to na 100% był ciekawy widok.
534, brak ogonka :P
605, chyba błąd.
Spoiler

Nope, nope, nope, żadnych kolekcji magicznych zwierząt. Muffin stwarza zagrożenie bez pupilków.
940, za dużo literek :P
1307, tak, jest tyle linijek, tam Muffinka coś zapala, a chyba chciała złapać, ale kto ją tam wie, on lubi palić, psuć i niszczyć, ja bym ją utopił, serio.
Tak czułem, nie ma niedźwiedzia jest niedźwiadek i to jeszcze jakiś podejrzany, a kot padł, a była nadzieja, na jedno normalne, porządne i mało demoniczne zwierze, autorzy zawsze wszystko psują, tworzą historię dla siebie, a nie dla mnie i jeszcze bezczelnie informują mnie o tym, że żrą pizzę, foch, tak btw, nie czytam więcej.

Ostatnio edytowany przez Karasu 28 Kwietnia 2018r. 20:50, W całości zmieniany: 1

1
7 Maja 2018r. 22:10
Część Pięćdziesiąta Pierwsza 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 8 Maja 2018r. 9:53, W całości zmieniany: 3

– A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? – spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. – Co wtedy?
– Nic wielkiego. – zapewnił go Puchatek. – Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
0
8 Maja 2018r. 0:10
Wulgaryzmy Ja pierdolę, w chuj polubiłam skurwiela Atona... Nosz kurwa xD
Jak on tak wyciągał grabę do złotych piórek to pomyślałam, co by było, gdyby czarodziejka się dorwała? Śniła by mu się po nocach, haha. Podobają mi się igraszki między Atonem a Nergalem :3 I to jak oblizywał usteczka i jak to, co by porobili znowu razem... *q*
To Pieprz ma zły wpływ na Muffę i dlatego same katastrofy przy nim się dzieją, o!
Podejrzane jest to jak Dziewanna dogadza czarodziejce, hmmm. Drzewko fab, też chcę takie!
Haha, wejście vampa mnie rozwaliło.
Omg! Czarodziejka poszła na ploty, haha. No bosko! Jak ona coś wyciągnie z niego? Nie mogę się doczekać, ach *-* Wezwie Pieprza, może jak już pogada, o. Albo wcale, w końcu serducho złamał, a jak tak można dręczyć Pieprza, tylko ona może xD
I te fragmenty o małym Aeszmie strasznie wciągające. Poczytałabym tego więcej i trochę o Diablicy "za młodu". Demon się zdziwi, on mógł tulnąć po latach, a tu Pieprzunio ma całuski i się bluszuje słodko. Wryje go, już widzę te wizje w jego głowie, co to za demon z tej czarodziejki. W sumie może... trochę demon... xD
A! Szkoda mi Ziemniaka, że tak ganiany xD Chociaż Dziewanna go wspiera. Dzielny.
8 Maja 2018r. 9:42
Ooooo, jak słodko

Nie wiem dlaczego zagonienie do sprzątania i miejsce akcji, bardzo kojarzą mi się z Twoim praktykami, wypowiesz się? :P
Te trudne relacje Ojciec-Syn

Ale btw, z pocztą bywa różnie, nie wiem jak u nich Inpost.
Czyżby Blik miał rodzeństwo?

I w ogóle to, oszukujesz coś, tyle scrollowania, żeby to skopiować, a ledwo zacząłem i już skończyłem.
Ostatnio edytowany przez Karasu 8 Maja 2018r. 9:42, W całości zmieniany: 1

1
11 Maja 2018r. 19:25
Część Pięćdziesiąta Druga 18+
Ostatnio edytowany przez Dziabeł 11 Maja 2018r. 21:13, W całości zmieniany: 7

0
11 Maja 2018r. 20:30
Uwielbiam tego vampira hrabię, haha. Uwaga Edzia tak bardzo na miejscu, aw. Vampuszek Francuszek skusił się złapać aniołka, mrr, trochę niebieskiej krwi zachciało się posmakować. Chociaż naszła mnie wizja jak zjawia się dopiero w łóżku z tekstem, że wpadł na kolację xD Sądziłam, że z kim innym będziesz spikać Edzinę, bo w sumie tak było? Ale to, o to, bardziej mi się podoba. Nie mogę się doczekać aż czarodziejka go dopadnie i dokładnie sobie obejrzy i zmaca jakość, haha. Już widzę tę minę Pieprza, że ale jak to jego, haha. Nie no, razem jak zaczęli balować to na pewno wyniknie z tego katastrofa, ach *-* Odważna, chciała boga zagłady, żeby zaszalał na niej, aw. Wgl Pieprzunio jaki zły, nie dają mu się pozłościć, a poniekąd to jego misja życiowa. Strategia na czarodziejkę nie działa, bo ona jest za słodka, a Pieprz to uwielbia chrupać słodkości xD Zafundowali numerki, skisłam, jeszcze Karasu chciał trzecią xD Takie chapki powinnaś pisać w chłodniejsze dni! Znaczy nieważne, pisz o każdej porze dnia i roku! Napisałabym skargę, że co tak mało szczegółów, a z jednej strony się cieszę i to nie jest taka powieść xD Loda bym tego zjadła... nu...
Ostatnio edytowany przez Maviya 11 Maja 2018r. 20:35, W całości zmieniany: 1
11 Maja 2018r. 20:38
WARN ZA SPOILER!

0
12 Maja 2018r. 15:46
Spoiler
Ostatnio edytowany przez Yuichi 12 Maja 2018r. 15:46, W całości zmieniany: 1

Strona 13 z 13
  «   6789101112
13
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2024
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.