Nawigacja

Anime

Rozmowy na temat japońskiej animacji.

Strona główna » Rozmowy fanowskie » Anime » Anime Wiosna 2017
Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Anime Wiosna 2017
1
17 Kwietnia 2017r. 22:53
AH! najpierw dam ten napis~

UWAGA! Mogą występować SPOILERY!

Cóż większość pewnie będzie spakowana w spoilery ale kto wie, błędy się przytrafiają~
wiec zalecana jest ostrożność ^^'

Ale dobra wracając do tematu to z tytułu można wywnioskować, że jest to temat poświęcony wiosennemu sezonowi anime.
Jako, że jest to dopiero początek tego okresu to nie nazwałem tematu „ Najlepsze anime sezonu wiosennego 2017” czy coś w ten deseń ^^’

Tak więc jakie anime z tego sezonu oglądacie i jakie są wasze wrażenia po tych paru odcinkach.
Na, które najbardziej czekacie co tydzień? Jakie anime jest dla was najlepsze na tą chwile? Cóż pewnie jak się ten sezon skończy to będzie można poruszyć temat jakie było najlepsze~
Jaki opening i ending podoba wam się najbardziej? A jaka postać z anime tego sezonu najbardziej lubicie i oczywiście jakich nie cierpicie?

Swoje opinie proszę dawać w spoiler jeśli poruszają coś ważnego itd. Cóż jeśli omijacie te kwestie w swojej opinii to nie musicie dawać tego w spoiler.

Ah jest to dyskusja, więc sami też możecie zadawać pytana innym xDD ^^'

Spis anime, które oglądam. W tym spoilerze są tylko tytuły oraz to na którym jestem odcinku/ilość jaka ma wyjść i gatunki ^^

Dobra, więc ja jako pierwszy podzielę się moim wrażeniami~ I nie tylko ^^' są tu spoilery i inne złe rzeczy ale każdy w dodatkowym spoilerze, wiec i tak można tu zaglądać bez strachu

Ostatnio edytowany przez barthes8 12 Maja 2017r. 21:05, W całości zmieniany: 24

-4
2 Maja 2017r. 22:03
lubie placki
10 Maja 2017r. 3:41
Z braku czasu nie mogę pozwolić sobie na doświadczanie kilku serii osobiście, zatem muszę zdać się na opinie innych ludzi, przefiltrować przez własne zainteresowania i wtedy najprawdopodobniej coś znajdzie się na mojej liście życzeń. Dlatego, jeśli taka się wywiąże - będę się przyglądał dyskusji.
12 Maja 2017r. 18:49
hmm... no miejmy nadzieję, że tak dyskusja będzie chociaż pod koniec tego sezonu albo po D:
Cóż mam chociaż nadzieję, że ktoś czyta to co piszę lol ^^"

mniej lenistwa spamerzy :P

PS nie trzeba walić tak długiego posta jak ja~ krótkie notki na temat tego co oglądacie i jak jest wasza (nawet krótka) opinia~ lol ^^'

0
31 Października 2022r. 11:27
Czyta czyta :) po latach, ale czyta :)

Ostatnio edytowany przez 0 8 Listopada 2022r. 10:30, W całości zmieniany: 1