Hej, czy są tu osoby, które oglądały Króla Szamanów jeszcze na Jetixie? :D Czy oglądaliście nową wersję na Netflixie, podobno jest nieco rozszerzona. Co uważacie? Mi się bardzo podoba, fajnie jest wrócić do tego po tylu latach.
Ja widziałem tylko nową wersję. Chciałem się dowiedzieć czy rzeczywiście ten tytuł jest taki fajny jak twierdzi większość fandomu. Nowa wersja jest podobno w całości oparta na mandze - bez zbędnych zapychaczy. Na samym początku fabuła pędziła jak pociąg ekspresowy przez co nie mogłem się przywiązać do bohaterów i wczuć w fabułę. Później fabuła troszkę zwalnia ale mimo wszystko i tak to nie pomogło. Kompletnie nie obchodziło mnie to co się dzieje na ekranie ani co się stanie z bohaterami. Animacja w tym tytule to nieśmieszny żart. Nie jestem fanem "pokazu slajdów". Absurdy i głupoty które działy się pod koniec sprawiły że zacząłem się zastanawiać jaki towar twórcy brali. Wynudziłem się przy tym jak mops. Niestety nie jestem fanem tego tytułu i kontynuacji nie mam zamiaru oglądać.