Nawigacja

Off-topic

O wszystkim i o niczym

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Co sądzisz o...

Strona 18 z 44
0
7 Stycznia 2014r. 20:47
Lilith - Lila.
Zboczona, wesoła, zabawna.
Łatwo przyciąga do siebie nowych użytkowników, z którymi zawiera znajomości. ja tak nie potrafię xD
Najwyraźniej lubi gotować i podziwiam ją, że ma do tego cierpliwość.
Nie rozmawiałam z nią za dużo, ale każda rozmowa była miła ^^.
Polubiłam Cię xd.
7 Stycznia 2014r. 20:51
Vanilka

Mała dziewczynka z którą dawno nie rozmawiałem. Chyba nie lubi już swojego wujaszka :P
Leni się jak każdy z redakcji.
Lubię ją bo można porzucać z nią nożami :D
I jak zwykle ma profil którego nie chce mi się czytać :D
7 Stycznia 2014r. 21:02
Wujku, nie piszę z Tobą, bo nie mam gdzie xD
Złożyłam Ci życzenia świąteczne, ale chyba nie sprawdzasz profilu xd

Wujek Haj.
Z jakiegoś powodu został moim wujkiem. Nie wiem, czemu, ale takie są fakty.
Dawno z nim nie pisałam i nie porzucałam w niego nożami.
Jest ninją więc jest "bardzo" tajemniczy Ooo~~ i zilustrowałam go na sketchtoy'u w dość dziecinny sposób xD.
Nie chce przeczytać mojego profilu. Czemu? Mi się jakoś chciało go stworzyć .-.
Cóż mam rzec? Lubię go i tyle xd.

znowu ludzie zaczną narzekać, że mam niezrozumiany pociąg do tego tematu xd
Ostatnio edytowany przez Vanillia 7 Stycznia 2014r. 21:02, W całości zmieniany: 1
24 Stycznia 2014r. 22:25
Vanilla? Wydaje się sympatyczna, chociaż wcale jej nie znam, od razu poczęstowała mnie słodkościami.. Później pomogła je zjeść. Chwała jej za to. :D Może kiedyś nawet ujawni swoje imię. ;)

0
25 Stycznia 2014r. 20:50
Ice, cóż mogę napisać o nim, mój rocznik czyli też jest star, większy zboczeniec niż większość userów na stronie i tyle nowy jest jeszcze się nie pokazał tak dobrze, ale myślę, że dobry z niego człek.
29 Sierpnia 2015r. 20:39
Gustowny zboczony facet, który ma piękne awatary. Warto go szanować. Wielki fan Bakemonogatari, ma niezły gust do kobiet. Przyjemnie i na poziomie z nim się rozmawia, ale jest za "stary" dla większości użytkowników. Jest jednym z ludzi, z którymi utożsamiam tą stronkę, a raczej warto tutaj bywać dla niego. Gdzieś ostatnio chyba mało aktywny. Naprawdę trudno mi jest wypowiedzieć się o tym użytkowniku, nie jestem godzien xD A teraz ma słodkiego gifa z strony, którą lubię :D Sądzę, że warto go poznać i słuchać go, sądzę że jest jednym z lepszych (zboczeńców) na On-anime.
29 Sierpnia 2015r. 22:06
Plazma
Zboczony, leń, podrywacz, zabawny, posiada elokwentne słownictwo, zawsze się rozpisuje o czym by to nie było, po raz kolejny leń :D

EDIT po odpowiedzi Plazmy:
Menda ;D
Ostatnio edytowany przez Cezi 30 Sierpnia 2015r. 0:49, W całości zmieniany: 1
29 Sierpnia 2015r. 22:13
aż się prosi by odpowiedzieć...

Ja tam słyszę Cezi :D

btw. to post offtopic, niech ktoś pisze o Cezim.
29 Sierpnia 2015r. 23:01
Cezi (wujek)

Lubi małe dzieci, a szczególnie Ksu-kub. Bardzo dobry nauczyciel z ortografii (nauczył mnie pisać Wujek :P) i fajnie mi się z nim rozmawia ^^
29 Sierpnia 2015r. 23:29
Zonna, dziewczyna, która mnie uprzedziła, gdy pisałam jakże długie opowiadanie o Cezim, nie znam jej za bardzo, ale często widuję ją na spamie ^^ i ortografia xD

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."
0
29 Sierpnia 2015r. 23:41
Sayo moja kochana Sara xD Cóż ja mogę o niej powiedzieć oprócz tego że ją lubię xD Hmm... jest uzależniona od żelkowódy i ma kotki w piwnicy xD
29 Sierpnia 2015r. 23:49
Olca... wszystko wskazuje na to, ze przejęła po Barcie fotel największego spamera... tak więc nie musi już wykradać żelków zza niego, może po nie zwyczajnie sięgać xD Jednak by osiągnąć ten zaszczyt musiała przejść liczne próby, jak np. zrzucenie do oceanu w zamkniętej szafce przez wyżej wymienionego Barta. Niektórzy, jak np. Yuii-chan uważają ją za szkodnika niszczącego uprawy drzew żelkowych.
30 Sierpnia 2015r. 0:47
Bezi
Kojarzy mi się z Bezim z Gothica przez co od początku byłem przyjaźnie nastawiony do niego, mało spami, ale udziela się dużo w tematach, całkiem zabawny, maniak motoryzacyjny i jak się wkręci w rozmowe o tym to trudno żeby skończył, jeden z dinozaurów on-a :D
Ostatnio edytowany przez Cezi 30 Sierpnia 2015r. 0:50, W całości zmieniany: 1
30 Sierpnia 2015r. 0:51
Cezi :D moja ulubiona tarcza do rzucania różnymi dziwnymi rzeczami typu krzesło lub kawałek Titanica xD jest zboczony, pewnie leniwy i lubi małych chłopców małe dziewczynki, duże dziewczynki, blondynki, brunetki, rude... ( ͡° ͜ʖ ͡°) na początku wymieniałam się z nim tylko odpowiedziami na forum, ale nie żałuję, że poznałam go bardziej ^^ jest także zawistny nigdy nie odpuści mi mojej przegranej w kalambury T^T i strasznie rozczarowujący... xD ale mimo wszystko miły z niego gość ^^
Ostatnio edytowany przez Sayoko 30 Sierpnia 2015r. 0:54, W całości zmieniany: 2

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."
0
30 Sierpnia 2015r. 11:11
Sayoko... adeptka spamowania która jak wspomniała Olca jest niezwykle łakoma na żelkowódę. Z nieznanych mi przyczyn przejęła władzę nad MoonMaki dzięki czemu ma kucharkę i sprzątaczkę. W jej rodzinnych stronach znajduje się malowniczy lasek do którego zaprasza na wycieczki rowerowe... jednak strzeżcie się! To właśnie tam ma skrytkę w której przechowuje swoje ofiary. Ponoć nie przeżył znalazł się nikt, kto zdołałby się z niej wydostać. W lesie znajduje się również jezioro do którego mam nadzieję Sayo kiedyś wrzucić ^^

Strona 18 z 44
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2025
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.