Nawigacja

Off-topic

O wszystkim i o niczym

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Co sądzisz o...

Strona 25 z 44
0
18 Marca 2018r. 18:42
Jest i cicho bądz -,-
Volt... okej. Na ogół miły, przyjazny, abstynent, lubi być miziany co jak co xD, żołnierzyk, jednym z jego marzeń było zostań bohaterem. Przyjemnie się z nim rozmawia i ma takie fajne okularki \0/
No to ogólnie fajny typ xD

~William Szekspir "Magbet"

0
18 Marca 2018r. 19:34
O proszę, jak mi się ładnie trafiło! :3
Weroniczka - bardzo pozytywna osóbka z którą można się powygłupiać, pośpiewać czy też poradzić. Zawsze stara się pomóc, poprawia humorek już samym swoim Wulgaryzmy pierdoleniem którego uwielbiam słuchać. xD Herbatko i kokosowszystko maniak, wielbi mleko z chipsami tak samo jak ja. Ogólnie śliczna i roześmiana dziewoja ^^
18 Marca 2018r. 19:40
No proszę, mi też ładnie się trafiło xD
Niewyżyta Kinga, która kiedyś opanuje świat! Uwielbia irytować chłopaków i ich ubierać >.< (Nie zapomnę Ci tych różowych kokardek! T.T)
Pozywyna osóbka i nie da się jej nie lubić XD
Ah... zapomniałbym o najważniejszym. ZADEBIUTOWAŁA PRZEBRANA ZA KURCZAKA NA WIEJSKIEJ ZABAWIE XD
18 Marca 2018r. 19:44
Ejejej, z tym kurczakiem to Ci się pomyliło z inną dziewoją! Ja byłam kaczuszką XD
No to Grejwik - mieszka niedaleko mnie, więc w każdej chwili mogę go wystalkować czy znaleźć, hehe.
No, wygląda jak gościu z BVB (Kinkie nawet teorie pisała na Twój temat!), ma fajne kolczyki i mordkę, targałabym za te pućki normalnie *-*
Dawniej mój papa (no w sumie teraz też XD), którego uwielbiam denerwować i miiiziać *-*
No, to chyba tyle xDDD
19 Marca 2018r. 9:39
Kinga \0/
Jedna z najcudowniejszych osóbek jaką znam <3
Ma podobne Wulgaryzmy popierdolenie umysłowe co ja xD, miło i naprawdę fajnie się z nią rozmawia, psajcho fanka Kakaszjego łif innych animu bojów.
Po prostu jedna z lepszych dziewczyn, jaką miałam okazję poznać i której zaufałam w wielu sprawach, bo można jej naprawdę wiele rzeczy powiedzieć, a ona to wysłucha i pomimo młodego wieku wie jak doradzić.
Ogólnie to osóbkę bardzo polecam, bo fajna xD
Aj szip ją z fajnymi ludźmi c:

0
19 Marca 2018r. 22:15
Hmm... o Werce wiem chyba za mało, żeby o niej pisać, ale spróbuję ^^
Dość często dokłada kolejne cegiełki do kawałków "grających w duszy" więc po tym można się spodziewać, że bardzo lubi muzykę. I wspomina o tym z resztą na profilu ^^ Niestety mamy troszkę różny gust. Po cytatach z profilu czy podpisu mogę podejrzewać, że gdzieś w głębi jej duszy czai się odrobinka a może nawet więcej romantyzmu. Kto wie, może nawet jest typem nocnego filozofa?
Co prawda nie miałem okazji za bardzo z nią porozmawiać, ale kojarzy mi się pozytywnie. Nie mam pojęcia tylko dlaczego na profilu napisała
Ukryta zawartość
19 Marca 2018r. 23:20
Uważam że to zboczeniec! ^^

Znamy się już od ponad roku. Jest bardzo miłą, zabawną i towarzyską osobą.
Ma fatalny gust muzyczny ^^
Uwielbia dręczyć kobiety łaskotkami i tykaniem ich boczków. zły Bezik
Straszny jest z niego leń. Ma słabość do meido ^^
Chętnie się z nim rozmawia na On-Anime i poza nim.

0
20 Marca 2018r. 7:29
Niestety nie posiadam żadnych informacji na temat CrazyQueenKier, ale wydaje się być bardzo miłą osobą, która ma własne zdanie na różne tematy i trzyma się go nieprzerwanie, co nie znaczy, że nie słucha innych. ^^

Hmm... Więc ja opowie o Celestynie. Jest to nowy uzytkownik, który zawitał do nas noedawno, ale myślę, że niektórzy go kojarzą, szczególnie dziewczyny. ^^

Ciekawy podróżnik, który odwiedza najróżniejsze profile i zawsze zostawia po sobie odmienne wrażenia. Jest bardzo miłą osobą, ale widać, że w życiu wiele przeszedł i nieraz został zraniony. Mimo to nie poddaje się i idzie przed siebie, choć czasem ma chwile załamania. Bardzo lubi czytać i widać to po nim, jeśli przeniesie się w świat fantazji może wymyślić na prawdę ciekawą i magiczną historię. Ma w sobie coś z romantyka i melanholika. ^^
Jego imię jest bardzo piękne i mnie urzekło.
Ostatnio edytowany przez KilluaYuki 20 Marca 2018r. 7:37, W całości zmieniany: 1

"Najgłośniej przemawia czasem milczenie, ale nie każdy potrafi je usłyszeć..."
Yuki
1
20 Marca 2018r. 7:55
Hmmm... Killuua... Nie gadaliśmy za dużo, ale zawsze jak z nią rozmawiałem była miłą, kreatywną i inteligentną osóbką... Zawsze miała jakiś pomysł na rozmowę i bardzo przyjemnie się z nią gada...

PS Super rysujeee!!!
Ostatnio edytowany przez PISKOR 20 Marca 2018r. 8:05, W całości zmieniany: 2

[cisza]

0
21 Marca 2018r. 17:29
Piskor hmmm
//szuka w dokumentach
Nie mam za dużo informacji o nim ale moi informatorzy dostarczyli mi wieści że jest bardzo sympatyczny i miło się z nim rozmawia.
O zainteresowaniach nic nie wiem ale może kiedyś się dowiem.
Ogólnie spoko ziomek miły fajny sympatyczny.
No i tyle więcej nie powiem bo brak mi informacji :P
LIBERTE"
0
2 Kwietnia 2018r. 11:50
Volta już opisywałam, ale wsm mogę to zrobić jeszcze raz xD
Przyjazny, spoko ziomek, który boi się między innymi o przyszłość.
Ostatnimi czasy bywa chyba dość zajęty, przez co rzadko rozmawiamy..., znamy się już trochę czasu i darzę go niezłym zaufaniem.
Hmmm... lubi książki typu Metro 2033, jegi styl muzyczny w niektórych kwestiach nie różni się za bardzo od mojego co zauważyłam, oraz mam wrażenie jakby drzemało w nim takie... dziecko?
Jak w każdym z resztą. Nie boi okazywać się czazami tej dziecięcej radości, ale potrafi również zachować powagę kiedy trzeba.
I... to chyba tyle ^^'
Ostatnio edytowany przez Werkaa 2 Kwietnia 2018r. 11:51, W całości zmieniany: 1

0
3 Kwietnia 2018r. 13:55
Werkaa! *-*
W sumie niezbyt długo z Tobą rozmawiałem, ale to nie szkodzi, bo strasznie szybko Cię polubiłem. ;3
Ogólnie, to bardzo ładnie rysujesz *^*, co podziwiam i zazdroszczę..pff
Sympatyczna, towarzyska, a przynajmniej na taką wygląda. (Mogę się mylić)
I oczywiście ciągle myślę o tej mszy, na której mieliśmy być D: XD
Ostatnio edytowany przez KaWiSenpai 3 Kwietnia 2018r. 13:56, W całości zmieniany: 1
27 Lipca 2018r. 22:14
Uh, nie znam, lecz ma interesujący avek ^o^
29 Lipca 2018r. 18:17
Nie znam ale wydajesz się bardzo miłą i sympatyczną osóbką,chyba wszędzie cię widzę xD
masz przeuroczy avek~
Ostatnio edytowany przez YuukiRangiku18 29 Lipca 2018r. 18:18, W całości zmieniany: 1

0
11 Sierpnia 2018r. 19:06
Nie znam, więc nie posiadam zdania na temat osoby, jednakże, nie sądź, a nie będziesz sądzonym.

Strona 25 z 44
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2025
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.