Nawigacja

Off-topic

O wszystkim i o niczym

Obowiązuje na całym forum! Prosimy o jego przeczytanie i przestrzeganie
Co sądzisz o...

Strona 27 z 44
0
14 Października 2018r. 21:06
Rick - wysoka baka, posiada wielkie zamiłowanie do wypominania mi mojego wzrostu, ale również kochany chłopaczek z fajnymi włoskami do miziania
Ostatnio edytowany przez BeMyAngel 14 Października 2018r. 21:35, W całości zmieniany: 1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
0
14 Października 2018r. 21:23
Angel- moja Szona w grze, kochana i urocza osoba, z która można pooglądać lub poczytać bardzo fajne lub mniej fajne rzeczy :3
Czekam, aż pokaże mi jak jeździ na łyżwach :3
Ma też śliczne włoski <3

Do you want to be a hentai girl?
0
14 Października 2018r. 22:06
Z Julką za wiele nie rozmawiam, jednak myślę, że to miła oraz bardzo pozytywna osóbka, z którą czasem można pożartować, a przynajmniej z takiej strony zaprezentowała się mi ^^

~William Szekspir "Magbet"

0
14 Października 2018r. 22:51
Werka - Dziecko w ciele prawie dorosłej dziewczyny, kochająca herbatkę i inne słodkie rzeczy - ogólnie miła osóbka (chyba że się wkurzy) :x
15 Października 2018r. 16:44
Hm... Dominik jest raczej typem osoby skrytej, cichej, trzymającej się na uboczu i w moim odczuciu jest personą dosyć nieśmiałą, starającą się utrzymać z ludźmi jak najlepsze kontakty, jednak przez jego skrycie w sobie i wedle niego fakt, że "jest nudny" nie zawsze mu się udaje, chociaż może być to moje błędne przekonanie, bo jest on mimo wszystko osobą miłą i skłonną do pomocy/wsparcia w razie problemów ^^

0
15 Października 2018r. 16:50
Wercia jest osobą, która zawsze pomoże ^^
Przyjacielska, milusia i kochająca herbatki ;33
*nie umiem pisac o ludziach xD*

ps. masz takie cude włoski *-*
15 Października 2018r. 16:51
Tynuś... miła, przytulaśna, tsundere taka~ i słodka
Głupiutka czasami i nerwowa (rzuca meblami) :o
Ogólnie polecam~
15 Października 2018r. 17:19
Rick jest dość szczerą i trochę wredną osobą. Stara się pomagać, choć nie za bardzo mu to wychodzi.
I tylko tyle mogę o nim powiedzieć, bo nie chcę go wyzywać <3
15 Października 2018r. 17:26
Laleczka jest... denerwującą i smutną osóbką, która stara się bronić, mimo że czasami tego nie musi robić, ale to jednak miłe z jej strony
Wredny tak samo nie będę, bo nie chce mieć ją dalej za wroga - po prostu mi ją szkoda
15 Października 2018r. 17:37
Rick jest na ogół sympatyczną osobą moim zdaniem, która czasem jednak potrafi ciągnąć niepotrzebnie niektóre z tematów, jak i nie zna w nich umiaru, czym potrafi zdenerwować nie jednego użytkownika strony, lecz mimo to da się z nim normalnie porozmawiać, pożartować, chociaż jego szczerość może czasem zaboleć co wrażliwsze osoby.
Ostatnio edytowany przez Werkaa 15 Października 2018r. 17:37, W całości zmieniany: 1

0
15 Października 2018r. 21:33
Znienawidzony - jak dla mnie to ten nick odbiega od prawdy xd, miły chłopak, któremu trochę brakuje pewności siebie, ale wiem, że uda mu się ją kiedyś przezwyciężyć.. O ile tego będzie chciał xd

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
0
15 Października 2018r. 21:41
Znienawidzony to bardzo miły, choć pesymistyczny chłopak. Myślę, że jest pomocny. Brakuje mu pewności siebie, ale myślę, że kiedyś to przezwycięży.
15 Października 2018r. 22:01
Jeszcze nie znam dokładnie osóbki powyżej,znam wydaje się bardzo miłą i sympatyczną osobą ^^

Do you want to be a hentai girl?
0
16 Października 2018r. 17:19
Tak jak wspominałam wcześniej, Dominik jest osobą skrytą i cichą, dość nieśmiałą, jednak miłą i przyjazną, starającą się wspierac innych jak tylko potrafi i gdy mu na czymś/kimś zależy stara się to utrzymać

0
16 Października 2018r. 18:31
Hmm... to ja spróbuję co nieco o Werce napisać ^^ Wydaje się być bardzo uroczym stworzeniem. Skrywa w sobie duszę artystki, co myślę, że można zauważyć na jej profilu. Często udziela się w muzycznych skojarzeniach i chyba ma jakąś fobię na punkcie cukru... chociaż ja bym nazwał to takim tragicznym romansem ^^
Ma bardzo tajemnicze powiązania z Kinkietem która swoją drogą chyba przestała tu zaglądać
PS.

Strona 27 z 44
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2025
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.