Ooo! Chyba przedłużę kontrakt na prace w On-Anime do czasu skończenia tego projektu. Choć pewnie jak to skończysz, ja już będę miał dzieci oglądające Anime :P Tak czy siak, mi się już podoba ten pomysł... Ja osobiście proponowałbym coś na wzór MALâ€2a bo jak już robić coś, to coś ambitnego :3 Wtedy kluby i punkty premium będą miały jakiś sens. Jedno co mnie martwi to czy znajdą się chętni do pracy przy tym projekcie... Patrząc na naszą redakcję, widzę zdecydowanie za mało osób. A to co planujesz zrobić będzie wymagało naprawdę dużo osób do pracy! Do tego, osób zaangażowanych w to. Bo mimo wszystko, roboty przy tym będzie bardzo dużo. Proponowałbym jeszcze nie teraz, ale jak już zaczniesz na poważnie się brać za to, wystawić na stronie głównej newsa. Ale nie zwyczajnego, tylko takiego na stałe, wpadającego w oko, z opisem tego co planujesz zrobić. Bo niestety bez chętnych, to nie ma sensu. Co do pomysłu, że każdy zarejestrowany będzie mógł to współtworzyć... Hmmm... to z kolei będzie wymagało sporo userów, których w dalszym ciągu brakuje... Do tego zgadzam się, ale tylko jeśli przed publikacją np. recenzji ktoś z redakcji będzie to zatwierdzał... Nie mam zamiaru czytać pierdół przemieszanych z błędami ortograficznymi, jako oficjalnej recenzji. Ja tyle ile będę w stanie robić i pomagać w rozwoju tego wszystkiego, będę robił, napisanie kilku recenzji dziennie i uzupełnienie danych o anime, nie będzie stanowiło problemu i nie będzie znacząco kolidowało z uploadem. Będę musiał po prostu poświęcić stronie trochę więcej czasu niż dotychczas, ale przy takim projekcie myślę że warto.
Ps. Wreszcie spełni się moje marzenie o dużym forum na temat anime :3 I to marzenie szybko zamieni się pewnie w koszmar, bo im większe forum, tym więcej bezsensownych pierdół w nim i co za tym idzie więcej pracy przy tym.
Ps.2 Jak to wypali, to martwię się, co się stanie z naszym małym "SpamLiveâ€2m" na którym prawie wszyscy się znają... bo teraz pisze na nim max kilkanaście osób na raz i to przy dobrych wiatrach... ale jak na raz zacznie pisać z 50 osób, będzie problem... więc trzeba będzie też pomyśleć o naszych On-Animkowych weteranach, by nie znikli nam w tłumie userów, których mam nadzieję ściągnie ta strona.
Ostatnio edytowany przez sebainter 26 Marca 2010r. 4:09, W całości zmieniany: 2